Onze survival teamdag original is ideaal als je met je team een avontuurlijke activiteit zoekt vol uitdagingen.

 

Lees meer...

 

 

Altijd al gedroomd van je eigen restaurant? In deze ludieke én avontuurlijke teamdag gaan jullie samen aan de slag om je eigen outdoor restaurant te bouwen, en om zelf het eten in de outdoor keuken klaar te maken.

Lees meer

De teamdag Fire, fire, fire staat helemaal in het teken van ‘VUUR’.

Vuur, het blijft tot de verbeelding spreken!

 

Lees meer...

Onze Teambuilding Outdoor Cooking staat de hele dag in het teken van samen eten. Dit kan gaan van samen eten zoeken, tot samen eten klaarmaken en natuurlijk gaan we het samen ‘gezellig maken’ en lekker eten!

Lees meer ...

Deze teambuilding is een mix van survivaltechnieken en oriëntatie.  We leren jullie op een degelijke manier verschillende oriëntatietechnieken aan. Daarna gaan jullie zelf aan de slag.

Lees meer

In de teambuilding ‘Een team vol talent' gaan we op zoek naar de talenten van elkaar. Iedereen heeft talent, alleen kennen we ze vaak niet val elkaar, en soms ook niet van onszelf. Nochtans is het belangrijk om te weten waar we energie van krijgen. Want was dat nu niet net goed om burn-outs te voorkomen? Wat we precies doe tijdens deze dag lees je in het document hieronder.

Lees meer

Naast een goede communicatie is het effectief samenwerken in een team een belangrijk aspect binnen een teambuildingstraject. In plaats van effectief samenwerken in een team spreken we ook wel van teamwork. Teamwork waarden zijn opvattingen die mensen hebben over wat goed, rechtvaardig en ethisch is. Het zijn de wegwijzers die aangeven hoe men zich in verschillende situaties moet gedragen.

Deze training kan zowel indoor als outdoor gegeven worden.

Lees meer

Wil je als team even stilstaan en uit de hectiek stappen van elke dag?

Dan is deze teambuilding ideaal! We besteden ook aandacht aan stresscoping en burn-out preventie. 

Lees meer

Wil je als team even stilstaan en uit de hectiek stappen van elke dag, en dit op een actieve manier?

Dan is deze teambuilding ideaal! We besteden ook aandacht aan veerkracht, aan stresscoping en aan focus.

Lees meer

Please reload