Onze survival day original is een volledig ‘op fun gerichte’ dag met avontuurlijke activiteiten. Op zo’n dag gaan we met een groep kinderen of volwassenen samen aan de slag.

 

Lees meer...

 

 

Onze survival day Fish & Cook is een combinatie van actie en outdoor cooking. 

Fish & Cook kan zowel als een dagactiviteit of een tweedaags avontuur geboekt worden. 

 

Lees meer...

Bij onze Survival Day Outdoorcooking staat de hele dag in het teken van samen eten. Dit kan gaan van samen eten zoeken, tot samen eten klaarmaken en natuurlijk gaan we het samen ‘gezellig maken’ en lekker eten!

Outdoor Cooking kan zowel als een dagactiviteit of als een tweedaagse geboekt worden. 

 

Lees meer ...

Bij de Survival Day Fire, fire, fire staat de hele dag in het teken van (hoe kan het ook anders) ‘VUUR’.  Vuur, het blijft tot de verbeelding spreken, voor klein & voor groot! Toch weten we er niet zoveel over, en blijkt het bovendien niet zo makkelijk om er adequaat mee aan de slag te gaan.

 

Lees meer...

Op de Survival Day SOS simuleren we een situatie waarbij je alleen (kan ook met een groep) vast komt te zitten op een plaats die je niet kent. Wat doe je in zo’n situatie? Hoe zoek je hulp? Hoe zorg je ervoor dat je langer dan 48 uur kan overleven …

 

Lees meer....

 

Teambuilding Een team vol talent!

In de teambuilding ‘Talentvolle teams’ gaan we op zoek naar de talenten van elkaar. Iedereen heeft talent, alleen zijn we zo gewend geraakt aan het ‘gap-denken’ dat we de aanwezige talenten vaak niet meer zien. We hebben ook vaak geen tijd om er actief naar op zoek te gaan. In deze teambuilding maken we nu wel eens tijd.

Omdat we allemaal veel meer vanuit passie en met goesting werken als we voelen dat we onze talenten kunnen inzetten, dat ze gebruikt worden.

Please reload