Loopbaanbegeleiding: onze verschillende formules op een rijtje!

 

Voor elke formule kan je gebruik maken van loopbaancheques!

 

Deze kost 40 euro en geeft recht op 4 u loopbaanbegeleiding. Je hebt recht op 2 pakketten van 4 uur, 1 keer om de 6 jaar. Je kan je loopbaancheque snel en makkelijk aanvragen via de VDAB-servicelijn 0800/30700 of via www.vdab.be/loopbaanbegeleiding. 

Wil je weten hoe het concreet in zijn werk gaat? Download onze brochure loopbaanbegeleiding!

Loopbaancoaching: werken in balans

Ben jij vooral op zoek naar een betere balans in je leven?

 

Dan duiken we in dit traject samen met jou in het zoekproces om vat te krijgen op je zelfbeeld, waarden, competenties en motivatie om je job en je leven zinvoller te maken en meer te laten aansluiten bij wie je werkelijk bent.

Loopbaancoaching: Werken met passie vanaf 45+

Langer werken, en dit kunnen en mogen doen met passie? Natuurlijk kan dat ook na je 45 ste. In deze loopbaancoaching  gaan we met jou als 45+'er samen op zoek naar jouw talenten. We kijken hoe jij jouw situatie meer kan ombuigen naar de situatie zoals jij ze echt wilt. Na deze loopbaansessies heb je gewerkt aan veerkracht, zelfvertrouwen, aan het vinden van jezelf, het vinden van je passie. Je leert kijken naar je overtuigingen en krijgt inzicht in waar ze jou blokkeren. Samen gaan we zoek naar je kracht om de juiste dingen te doen, en om die dingen te doen die jij nog wil doen. 

Loopbaancoaching met focus burn-out preventie

Je voelt je futloos, leeg, opgebrand, zonder energie. Je weet dat dit te maken heeft met de keuzes die je gemaakt hebt in je leven. Je wilt dit veranderen, maar weet niet waar je moet beginnen.

Met de technieken in de loopbaancoaching voorkomen we burn-out, bore-outs en pakken we energielekken aan.

Onze tarieven

Voor onze loopbaancoaching-formules kan je betalen met loopbaancheques.
Deze zijn te verkrijgen bij de VDAB en geven voor 40 euro reeds recht op 4 u begeleiding. Nadien kan je nog eens beroep doen op 40 euro voor 4 uur. Voor in totaal 80 euro heb je dus een uitgebreide individuele begeleiding! 

 

Wil je daarna nog specifieke en verdere begeleiding of coaching, dan kan dat voor 55 euro per uur.

 

 

 

Please reload