top of page

Kerntalentenanalyse

Inzicht in àl je KernTalenten
 

​Vroeg of laat kom je voor een toekomstbepalende keuze te staan, op privé of professioneel vlak. Niet makkelijk om duurzame keuzes te maken, tenzij je inzicht hebt in je diepste, meest fundamentele eigenschappen.

Dat zijn je KernTalenten, en we brengen ze voor jou aan het licht met onze KernTalentenmethode.
Zo ga je er goed gewapend en met volle goesting tegenaan.

Ken je eigen ‘ik’

Elk van ons heeft wel een idee van zijn of haar eigen talenten. Een talenknobbel. Een wiskundige geest. Of aanleg voor muziek. Je zou daar iets mee kunnen doen. Maar wat? En hoe?

Daar komen je KernTalenten op de proppen. Die geven een prima zicht op je fundamentele aanleg.

Maar dat is niet alles: ze geven meteen een idee van je maximale rekbaarheid. Heb je het in je om die natuurlijke talenten te ontwikkelen? Heb je de ‘drive’ én de goesting om dat te doen?

De blauwdruk van je persoonlijkheid

Je combinatie van KernTalenten zijn een blauwdruk van je persoonlijkheid. Ze laten ‘de aard van het beestje’ zien. En die verandert nauwelijks in de loop der jaren.

Hoe kom je erachter?

Het begint met een eenvoudige vragenlijst. Die brengt je terug naar je kindertijd, naar je favoriete speelgoed en interesses. Die zeggen alles over je 'zijn', wat je zal kunnen als je het aanleert en wat je echt drijft. Je speelde namelijk graag met iets dat je raakte in je natuur.

Dit inzicht bleek de sleutel tot onze revolutionaire methode. Danielle Krekels ontdekte hoe veelzeggend de kinderactiviteiten waren van de ingenieurs die ze beroepsmatig screende. Haar nieuwsgierigheid was geprikkeld en het werd haar levenswerk. Na 15 jaar minutieus onderzoek stond de KernTalentenmethode op punt.

"Als je de KernTalenten hebt om een appel te worden, word dan die lekkere, zoete, dikke, sappige, knapperige en blozende appel. Probeer niet wanhopig een peer te zijn." 'Danielle Krekels www.coretalents.be'

Loopbaancheques

Ook voor een kerntalentenanalyse kan je gebruik maken van loopbaancheques! Zo krijg je volledig inzicht in jezelf voor slechts 10 euro per uur!

bottom of page