top of page

Teambuilding en outdoor workshops 

Ben je als bedrijf, school of groep (vrijgezellen dag, sportvereniging,...) op zoek naar een outdoor event of teambuilding, dan ben je op het juiste adres.

Samen met de klant gaan we op zoek naar het juiste formaat. Dit kan gaan van een leuke teambuilding, outdoorcooking of een heuse teamtraining met onderwerpen zoals teamcohesie, veerkracht, communicatie,...

Wil je een event speciaal op maat? Ook dat kan. Neem gerust contact op. Samen bespreken we wat mogelijk is. 

Thema's

IMG_1452.JPG

Original survival

Je bent met je team neergestort in een oerwoud en moet met enkele basistechnieken leren overleven. Je leert tijdens deze dag basistechnieken survival.

IMG_9787.JPG

Orientatie

Deze teambuilding is een mix van survivaltechnieken en oriëntatie.  We leren jullie op een degelijke manier verschillende oriëntatietechnieken aan. Daarna gaan jullie zelf aan de slag.

IMG_9068.JPG

Communicatie en feedback

Aan de hand van outdoor opdrachten leer je op een betere manier met elkaar communiceren en feedback geven. 

IMG_1463.JPG

Outdoor cooking

Onze Teambuilding Outdoor Cooking staat de hele dag in het teken van samen eten. Dit kan gaan van samen eten zoeken, tot samen eten klaarmaken en natuurlijk gaan we het samen ‘gezellig maken’ en lekker eten!

IMG_2202.jpg

Team games

Samen met je team ga je verschillende uitdaging aan. Je strijdt in kleine groepjes tegen elkaar. 

Ontwerp zonder titel.png

Stress release

Deze dag staat in kader van "Zen" Je leert nieuwe ademhalingstechnieken. We doen een bosbad en genieten van de rust van de omgeving. We sluiten de dag af met een rustige yogasessie. 

IMG_4823.jpg

Actie en beweging

Deze dag staat staan in kader van beweging. Je leert natuurlijk bewegen, springen, kruipen. We doen een wandeling en sluiten af met een boksles en een rustige yogales.

9652a918-1696-4ec3-be1e-72403b5a63ec.jpg

Een team vol talent

In de teambuilding ‘Een team vol talent' gaan we op zoek naar de talenten van elkaar. Iedereen heeft talent, alleen kennen we ze vaak niet val elkaar, en soms ook niet van onszelf. Nochtans is het belangrijk om te weten waar we energie van krijgen. Want was dat nu niet net goed om burn-outs te voorkomen? Wat we precies doe tijdens deze dag lees je in het document hieronder.

IMG_2235.jpg

Samenwerken

Naast een goede communicatie is het effectief samenwerken in een team een belangrijk aspect binnen een teambuildingstraject. In plaats van effectief samenwerken in een team spreken we ook wel van teamwork. Teamwork waarden zijn opvattingen die mensen hebben over wat goed, rechtvaardig en ethisch is. Het zijn de wegwijzers die aangeven hoe men zich in verschillende situaties moet gedragen.

kano.jpg

Out of the box teambuildings

bottom of page