top of page

Studiedagen over talentgericht werken met kinderen!

Studiedag voor jeugdbegeleiders: Dit kunnen zowel jeugdtrainers, jeugdbegeleiders als jeugdwerkers zijn, ...

Deze training is bedoeld voor volwassenen die in hun job of vrije tijd met jongeren werken. 

Als jeugdbegeleider kom je in contact met jongeren waar het soms wat moeilijker mee loopt. Hoe slaag je erin om toch het beste in hen boven te halen? In deze tweedaagse training gaan we nauwer naar gedrag kijken, naar de kracht van positieve psychologie, maar evengoed naar het stellen van grenzen. We kijken hoe we ons gedrag kunnen afstemmen op gedrag van de jongeren om het  meeste impact te hebben.

Studiedagen voor scholen

Voor scholen organiseren wij studiedagen over 'Kinderen benaderen vanuit talenten'. We zien in de Blij met mij! - trainingen wonderbaarlijke dingen gebeuren, dit kan ook in de klas en de schoolomgeving. In deze studiedag gaan we hier dieper op in. 

 

Voor scholen die van 'Talentgericht werken' een jaarthema willen maken, of die een talentgericht beleid willen voeren, denken we graag mee, begeleiden we gedurende een jaar en geven we tussentijdse workshops.

 

Wil de school graag een ouderavond over talenten organisen? Ook dat kan op maat.

Voor bedrijven bieden wij unieke teambuildings, eindeloopbaantrajecten en leiderschapstrajecten aan.

De rode draad is steeds survival en/of een talentgedreven aanpak!

Wil jij graag een teambuilding orgisaren met jou bedrijf? Wij bieden zowel fun formules als leerformules aan. Aan de slag als team met jullie talenten, met stress, met samenwerking en communicatie. 

 

Naast de teambuildings hebben wij ook een eindeloopbaantraject, omdat voor deze doelgroep het kijken naar en het optimaal inzetten van talenten nog belangrijker is!

 

Uiteraard willen we ook met leidinggevenden aan de slag rond 'Talentgericht coachen'. Omdat wij geloven dat dat de manier is om medewerkers te motiveren en je productiviteit omhoog te drijven.

Please reload

bottom of page