Verjaardagsfeestjes

Wij hebben verschillende uitdagende formules om voor jou het meest uitdagende en avontuurlijke feestje te bouwen. 

Kampjes en workshops voor kids

Elke vakantie organiseren we verschillende kampjes voor kinderen, en tijdens het jaar dagen we je uit met verschillende workshops die doorgaan in het weekend. Volg zeker regelmatig ook onze facebookpagina en schrijf je snel in op onze nieuwsbrief om de hoogte te blijven van ons laatste actuele aanbod!

Woensdag? Vaste ledendag!

Ben jij gebeten door de 'Overleef' microbe en wil je graag meer tijd in de natuur doorbrengen op een  'ontspannende, actieve en creatieve manier? Dan kan je je inschrijven als vast lid van Overleef en elke woensdag genieten van toffe workshops en activiteiten. Let op momenteel hebben wij een wachtlijst. Wij zijn dan ook zoek naar vrijwilligers zodat we meer kinderen kunnen verwelkomen op onze woensdagnamiddagen. 

Overleef biedt onder de pijler LEEF kindercoaching en trainingen aan in de StudioTevree. Meer daarover vind je op de website van studiotevree 

Ouder kind weekend Survival

Op het ouder-kind Survival weekend breng je als ouder het weekend samen door met je dochter(tje) of zoon(tje). Gedurende het weekend doen we allerlei outdoor en survival activiteiten. Deze kunnen steeds verschillen, afhankelijk van het seizoen, maar ook de gemiddelde leeftijd van de inschrijvers bijvoorbeeld.

Please reload