top of page
coaching stress, loopbaanbegeleiding, talentencoach, langer werken, 45+, timemanagement

Loopbaanbegeleiding: onze verschillende formules op een rijtje!

 

Voor elke formule kan je gebruik maken van loopbaancheques!

 

Deze kost 40 euro en geeft recht op 4 u loopbaanbegeleiding. Je hebt recht op 2 pakketten van 4 uur, 1 keer om de 6 jaar. Je kan je loopbaancheque snel en makkelijk aanvragen via de VDAB-servicelijn 0800/30700 of via www.vdab.be/loopbaanbegeleiding. 

Wil je weten hoe het concreet in zijn werk gaat? Download dan onze brochure loopbaanbegeleiding!

Loopbaancoaching: Een fundamentele KernTalentenanalyse

Wat zijn Kerntalenten?

Kerntalenten zijn je natuurlijke aanleg. Je sterke eigenschappen, je persoonlijkheid, je echte IK.

Je kerntalenten weerspiegelen én je Aard (zijn),én je Potentieel (talent, aanlag, zullen kunnen) én je Intrinsieke Motivatie (Goesting).

 

Wat biedt het voor jou?
Inzicht in je Kerntalenten werkt verhelderend bij het maken van keuzes in je professionele leven en in je loopbaanontwikkeling.

Kerntalenten geven je bovendien ook inzichten in menselijke relaties in je privé-leven. Het kennen van elkaars kerntalenten is een eye-opener en haalt de angel uit dagelijkse ergernissen.
 

Als je precies weet wat je sterke Kerntalenten zijn, dan kan je beter keuzes maken omdat je weet wat écht bij jou past!
 

Voor deze formule is er een extra kost van 55 euro voor het rapport dat je ontvangt, specifiek over jouw Kerntalenten.

Meer info over de Kerntalentenmethodiek vind je op www.coretalents.be

Stel je je soms vraag: ‘Hoe overleef ik het hier nog?’; of heb je het gevoel: ‘Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, maar ik weet niet goed hoe of wat!’ 
Daagt jouw job je onvoldoende of net te veel uit of geeft ze je niet de voldoening waar je van droomde bij de start? 

 

Wij starten samen met jou het zoekproces om vat te krijgen op je zelfbeeld, waarden, competenties en motivatie om je job en je leven zinvoller te maken en meer te laten aansluiten bij wie je werkelijk bent. Heb je een concrete vraag rond je loopbaan waar je antwoorden op wil dan kunnen we je begeleiden in 4 gesprekken. 

 

We starten steeds met een intakegesprek, daarna volgen de verdiepende gesprekken.

Voor meer info kan onze loopbaan-brochure downloaden.

Loopbaancoaching: Werken met passie vanaf 45+

Langer werken, en dit kunnen en mogen doen met passie? Natuurlijk kan dat ook na je 45 ste. In deze loopbaancoaching  gaan we met jou als 45+'er samen op zoek naar hoe jij jouw situatie vandaag meer kan ombuigen naar de situatie zoals jij ze echt wilt. Na deze loopbaansessies heb je gewerkt aan veerkracht, zelfvertrouwen, aan het vinden van jezelf, het vinden van je passie. Je leert kijken naar je overtuigingen en krijgt inzicht in waar ze jou blokkeren. Samen gaan we zoek naar je kracht om de juiste dingen te doen, en om die dingen te doen die jij nog wil doen. Uiteraard steunen we jou ook in je zoektocht naar een werkcontext waar jouw talenten zichtbaar worden. 

 

In deze coaching trekken we alle registers open, deze begeleiding vraagt dan ook een wederzijds engagement. Ook van jou als klant om gedurende 8 gesprekken (2x een loopbaancheque)  actief mee je situatie en mogelijkheden te exploreren. Die bereidheid is essentieel om tot bevredigende resultaten te komen.

Loopbaancoaching met focus burn-out preventie

Je voelt je futloos, leeg, opgebrand, zonder energie. Je weet dat dit te maken heeft met de keuzes die je gemaakt hebt in je leven. Je wilt dit veranderen, maar weet niet waar je moet beginnen. Ook werkgevers kunnen een beroep op ons doen om hun werknemers te laten screenen om een bore-out aan te pakken of burn-out te voorkomen.

 

Met de technieken in de loopbaancoaching voorkomen we burn-out, bore-outs en pakken we energielekken aan. Aangezien deze begeleiding verder gaat dan een gewone loopbaancoaching is een engagement van 8 gesprekken toch wel vereist. (2 x loopbaancheque) 

​Indien nodig kan er achteraf nog extra individuele begeleiding gegeven. Dan zijn de tarieven per uur van toepassing. 

Onze tarieven

Voor onze loopbaancoaching-formules kan je betalen met loopbaancheques.
Deze zijn te verkrijgen bij de VDAB en geven voor 40 euro reeds recht op 4 u begeleiding. Nadien kan je nog eens beroep doen op 40 euro voor 4 uur. Voor in totaal 80 euro heb je dus een uitgebreide individuele begeleiding! 

 

Wil je daarna nog specifieke en verdere begeleiding of coaching, dan kan dat voor 55 euro per uur.

Overleef werkt voor de loopbaancoaching met loopbaancheque onder de vlag van Flexpoint. Flexpoint heeft het kwaliteitslabel en is op de website van de VDAB te vinden. Mira Huypens van Overleef is een afgevaardigde loopbaancoach voor Flexpoint. Vandaar dat onze loopbaancoach jouw loopbaancheque officieel kan aanvaarden en dat je met een gerust hart je traject kan starten.

 

Ben jij een bedrijf dat op zoek naar begeleiding voor outplacement? Geef ons een seintje, wij helpen je graag verder!

Please reload

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
Anchor 4
bottom of page