top of page

Speciale aandacht gaat naar onze vrijwilligers!
Voel jij je het kriebelen?
Lees dan zeker verder want naar gepassioneerde mensen zijn we steeds op zoek!

 

Kinderen zijn een belangrijke doelgroep. Zij zijn onze toekomst. Onze kinderen vandaag emotioneel sterk maken, samen met hen veerkracht opbouwen voor een maatschappij van morgen. Dat is wat ons voldoening schenkt!
 
Dankzij onze vrijwilligers slagen we erin om een groter bereik van kinderen te hebben, om hen met voldoende volwassenen te kunnen begeleiden. En om dit te kunnen blijven doen aan democratische prijzen. 
 
Wist je dat ... wij als vzw Overleef momenteel 45 zeer actieve leden tellen van passieve leden is hier absoluut geen sprake ! En de aanvragen blijven binnenstromen. Omdat wij liever geen stop zetten op de instroom en omdat we liever geen kinderhartjes breken, zijn wij volop op zoek naar extra vrijwilligers.
 
Ben jij iemand die reeds ervaring heeft in het werken met kinderen, of een diploma heeft in die richting, ... en wil jij ook graag maatschappelijk een steentje bijdragen en het ongelooflijke gevoel van voldoening ervaren als je de kinderen ziet groeien in hun 'zijn'. Dan horen wij graag van je!
 
Ook senioren zijn erg welkom bij ons als vrijwilliger!


Ben jij een gepassioneerde en/of gepensioneerde ...

  • ... judoka? Kom dan ons mannen mee leren 'vallen en opstaan'.
  • ... fervent woensdagnamiddag wandelaar of loper? Waarom dan niet samen lopen of wandelen met een groepje overlevers?
  • ... timmerman? Kom gerust mee helpen 'timmeren' aan de toekomst van de jeugd.
  • ... visser? Waarom niet samen een 'lijntje' werpen?
  • ... kunstenaar? Leer onze kinderen hun creatieve kant te ontwikkelen!
  • ... veearts, dokter of apotheker? Je kan heus onze jongeren vanalles leren en ze wegwijs maken in jullie wondere wereld!
  • ...
 
Wij zijn er zeker van dat ook jullie talenten , kennis en wijsheid in huis hebben en die letterlijk naar buiten willen/kunnen brengen en delen met onze leden.
 
Onze vrijwilligers vind je terug onder onze team pagina, want wij zijn blij dat ze in ons team zitten!
 

 

bottom of page