top of page
Overleef laat je talenten ontdekken en gaat ermee aan de slag!

Blij met mij! zet kinderen lekker in hun vel!

Blij met mij!  is een complete en uitgebalanceerde training die kinderen én ouders begeleidt.  Op een spontane en uitnodigende wijze bieden we oefeningen, persoonlijke ervaringen, theorieën, praktische eye-openers en beeldende kinderverhalen aan die ouders en kinderen helpen om samen nieuwe stappen te zetten. Kinderen leren talenten en kwaliteiten (her-)ontdekken, verantwoordelijkheid nemen en helder communiceren met hun omgeving.

 

Lees meer...

 

Lees ook: Artikel 'Blij met mij! training als krachtige interventie', dat in het voorjaar van 2015 verscheen in het vakblad Onderwijs & Gezondheidszorg.

Ook volwassenen hebben niet steeds alle zekerheden, zitten regelmatig met twijfels, kunnen regelmatig doemdenken, doordrammen, controlefreak zijn of moe worden van alledaagse stress, …

 

Lees meer ...

Ouder kind talenten weekend

Op het ouder-kind talenten weekend breng je als ouder het weekend samen door met je dochter(tje) of zoon(tje). Gedurende het weekend doen we allerlei buiten activiteiten, maar de aandacht zal vooral liggen op het ontdekken van jullie beider talenten. We gaan jullie op een andere manier naar elkaar laten kijken. Eye-openers zullen er ongetwijfeld opduiken!

 

Lees meer ...

Please reload

bottom of page