top of page
Overleef teambuildings unieke formules!

Teambuildings: een unieke beleving in een uniek kader!

Overleef biedt zowel 'Teambuildings Fun' als 'Teambuilding met een leerrijke inzichten' aan.

Naast onze teambuildings fun bieden wij ook echt diepgaande inhoudelijke teambuilding aan. Dit is een combinatie van een aantal ‘survival’-activiteiten, die gekoppeld worden aan een inhoudelijk theoretisch kader rond communicatie, samenwerking, persoonlijkheidsverschillen in een groep, werken in stressvolle omgevingen, ….

Onze trainers leggen krachtige linken tussen wat ze observeren en jullie reële werksituatie.

Onderstaand vinden jullie een aantal uitgewerkte activiteiten. Andere combinaties kunnen natuurlijk ook. We stellen graag met jou een persoonlijk programma samen zodat we zeker de vooropgestelde doelstellingen bereiken.

Wil je gewoon een leuke dag met je team doorbrengen in een uniek kader? Dan kan je als teambuilding kiezen voor één van onze Survival Days. We koppelen hier geen inhoud aan. We bieden gewoon een leuke dag aan. Leer je hier dan niets uit? Natuurlijk wel, leren doe je altijd, zeker in de situaties waarin we jullie brengen. Bovendien gaan jullie vooral elkaar beter leren kennen. Elkaar ook eens zien in een andere situatie. Dit kan soms al heel verhelderend zijn!

 

Lees meer...

In de teambuilding ‘Talentvolle teams’ gaan we op zoek naar de talenten van elkaar. Iedereen heeft talent, alleen zijn we zo gewend geraakt aan het ‘gap-denken’ dat we de aanwezige talenten vaak niet meer zien. We hebben ook vaak geen tijd om er actief naar op zoek te gaan. In deze teambuilding maken we nu wel eens tijd.

Omdat we allemaal veel meer vanuit passie en met goesting werken als we voelen dat we onze talenten kunnen inzetten, dat ze gebruikt worden.

 

Lees meer...

Naast een goede communicatie is het effectief samenwerken in een team een belangrijk aspect binnen een teambuildingstraject. In plaats van effectief samenwerken in een team spreken we ook wel van teamwork.

Teamwork waarden zijn opvattingen die mensen hebben over wat goed, rechtvaardig en ethisch is. Het zijn de wegwijzers die aangeven hoe men zich in verschillende situaties moet gedragen.

 

Lees meer...

Iedereen kent vandaag wel een hogere werkdruk. Performance culturen zijn niet meer weg te denken. Deadlines slaan om de oren. Hoe gaan we als individu en team om met deze toenemende stressfactoren?

Wat kunnen we zelf doen om in zulk een omgeving niet alleen te overleven, maar ook een balans te vinden, gemotiveerd te blijven.

 

Lees meer....

Please reload

bottom of page